Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8265
Title: สมบัติของฟลาวร์และสตาร์ชเมล็ดทุเรียนและการประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์มายองเนส
Other Titles: Properties of durian seed flour and starch and application in Mayonnaise product
Authors: เทวี ทองแดง, คาร์ริลลา
สูรยานี, บาราเฮง
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: โภชนาการ;วิทยาศาสตร์การอาหาร
Issue Date: 2554
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8265
Appears in Collections:712 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover116.49 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstracts130.51 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgement.pdfAcknowledgement104.45 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents192.99 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdfChapter1116.86 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdfChapter2445.8 kBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdfChapter3196.65 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdfChapter4683.48 kBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdfChapter5135.74 kBAdobe PDFView/Open
References.pdfReferences256.01 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix488.58 kBAdobe PDFView/Open
Vitae.pdfVitae102.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.