Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8250
Title: | ผลของกระบวนการแปรรูปต่อคุณภาพเครื่องดื่มข้าวมีสี |
Other Titles: | Effect of Processing on Pigmented Rice Beverage Qualities |
Authors: | เทวี, ทองแดง คาร์ริลลา อัสมา, อับรู Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ |
Keywords: | โภชนาการ;ข้าว |
Issue Date: | 2554 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8250 |
Appears in Collections: | 712 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 175.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstracts.pdf | Abstracts | 166.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Acknowledgements.pdf | Acknowledgement | 147.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Contents.pdf | Contents | 182.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter1.pdf | Chapter1 | 149.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter2.pdf | Chapter2 | 426.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter3.pdf | Chapter3 | 217.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter4.pdf | Chapter4 | 2.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter5.pdf | Chapter5 | 155.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
References.pdf | References | 218.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Appendix.pdf | Appendix | 421.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Vitae.pdf | Vitae | 139.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.