Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8244
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | จารุวรรณ, มณีศรี | - |
dc.contributor.author | วิภาวรรณ, วงศ์สุดาลักษณ์ | - |
dc.date.accessioned | 2012-06-15T03:34:47Z | - |
dc.date.available | 2012-06-15T03:34:47Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8244 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | Acetobacter aceti | en_US |
dc.subject | การถนอมอาหาร | en_US |
dc.title | การผลิตกล้าเชื้อ Acetobacter aceti แบบผงโดยการทำแห้งแบบความร้อนอุณหภูมิต่ำ | en_US |
dc.title.alternative | Production of Acetobacter Aceti Starter Power by Low-Temperature Thermal Drying | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ | - |
Appears in Collections: | 712 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 228.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstract.pdf | Abstracts | 177.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Acknowledgement.pdf | Acknowledgement | 159.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Contents.pdf | Contents | 198.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter1.pdf | Chapter1 | 152.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter2.pdf | Chapter2 | 470.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter3.pdf | Chapter3 | 251.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter4.pdf | Chapter4 | 8.15 MB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter5.pdf | Chapter5 | 146.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
References.pdf | References | 182.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Appendix.pdf | Appendix | 2.3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Vitae.pdf | Vitae | 137.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.