Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8244
Title: การผลิตกล้าเชื้อ Acetobacter aceti แบบผงโดยการทำแห้งแบบความร้อนอุณหภูมิต่ำ
Other Titles: Production of Acetobacter Aceti Starter Power by Low-Temperature Thermal Drying
Authors: จารุวรรณ, มณีศรี
วิภาวรรณ, วงศ์สุดาลักษณ์
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: Acetobacter aceti;การถนอมอาหาร
Issue Date: 2554
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8244
Appears in Collections:712 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover228.95 kBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfAbstracts177.41 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgement.pdfAcknowledgement159.95 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents198.28 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdfChapter1152.6 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdfChapter2470.9 kBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdfChapter3251.92 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdfChapter48.15 MBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdfChapter5146.04 kBAdobe PDFView/Open
References.pdfReferences182.49 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix2.3 MBAdobe PDFView/Open
Vitae.pdfVitae137.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.