Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8035
Title: | การปรับปรุงประสิทธิภาพการใช้งานของสารทำความเย็นเอทิลีนไกลคอลในกระบวนการผลิตไอศกรีมแท่ง |
Other Titles: | Improvement of a cooling performance of ethylene glycol in an ice-cream bar production process |
Authors: | ไพศาล วุฒิจำนงค์ เปมิกา แซ่เตียว Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร |
Keywords: | เอทิลีนไกลคอล;สารทำความเย็น |
Issue Date: | 2554 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8035 |
Appears in Collections: | 857 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
353087.pdf | 1.95 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.