Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8035
Title: การปรับปรุงประสิทธิภาพการใช้งานของสารทำความเย็นเอทิลีนไกลคอลในกระบวนการผลิตไอศกรีมแท่ง
Other Titles: Improvement of a cooling performance of ethylene glycol in an ice-cream bar production process
Authors: ไพศาล วุฒิจำนงค์
เปมิกา แซ่เตียว
Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร
Keywords: เอทิลีนไกลคอล;สารทำความเย็น
Issue Date: 2554
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8035
Appears in Collections:857 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
353087.pdf1.95 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.