Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7868
Title: | การจัดการวัตถุดิบเพื่อการแปรรูปผลิตภัณฑ์ปลาหมึกกล้วยแช่เยือกแข็ง |
Other Titles: | Management of raw material for raw frozen squid processing |
Authors: | ไพรัตน์ โสภโณดร นที รักร่วม Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร |
Keywords: | ปลาหมึก การแปรรูป;ปลาหมึกแช่แข็ง คุณภาพ |
Issue Date: | 2554 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7868 |
Appears in Collections: | 857 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
351055.pdf | 2.72 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.