Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7851
Title: | บูดูปรุงรสพร้อมบริโภคที่ผลิตจากโปรตีนไฮโดรไลเสทของวัสดุเศษเหลืออาหารทะเลแช่เยือกแช็ง |
Other Titles: | Ready to eat seasoned budu produced from protein hydrolysate of by-products of frozen seafood |
Authors: | จักรี ทองเรือง กาญจนารัตน์ อรุณรัตน์ |
Keywords: | บูดู การผลิต;อาหารทะเลแช่แข็ง วัสดุเหลือใช้ การใช้ประโยชน์;โปรตีน |
Issue Date: | 2554 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7851 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
351119.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License