Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7851
Title: บูดูปรุงรสพร้อมบริโภคที่ผลิตจากโปรตีนไฮโดรไลเสทของวัสดุเศษเหลืออาหารทะเลแช่เยือกแช็ง
Other Titles: Ready to eat seasoned budu produced from protein hydrolysate of by-products of frozen seafood
Authors: จักรี ทองเรือง
กาญจนารัตน์ อรุณรัตน์
Keywords: บูดู การผลิต;อาหารทะเลแช่แข็ง วัสดุเหลือใช้ การใช้ประโยชน์;โปรตีน
Issue Date: 2554
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7851
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
351119.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons