Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7806
Title: | การพัฒนาคุณภาพผลิตภัณฑ์และยืดอายุการเก็บรักษาเครื่องแกงปักษ์ใต้เพื่อยกระดับมาตรฐานผลิตภัณฑ์อุตสาหกรรมท้องถิ่น : กรณีศึกษาเครื่องแกงคี่วกลิ้งและเครื่องแกงส้ม |
Other Titles: | Products quality development and shelf life extension of souther curry paste for improvement of local industry products standard : case study of roast curry paste and sour curry paste |
Authors: | ชมพูนุช โสมาลีย์ สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช เถวียน วิทยา สุเพ็ญ ด้วงทอง Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการประมง มหาวิทยาลัยราชภัฎสงขลา |
Keywords: | เครื่องแกง การเก็บและรักษา ไทย (ภาคใต้) |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7806 |
Appears in Collections: | 855 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
337613.pdf | 13.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License