Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7670
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ศุภชัย ภิสัชเพ็ญ | - |
dc.contributor.author | ดาริกา อวะภาค | - |
dc.date.accessioned | 2011-11-10T03:01:11Z | - |
dc.date.available | 2011-11-10T03:01:11Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7670 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | ไอศกรีมแท่ง การผลิต | en_US |
dc.subject | สายการผลิต | en_US |
dc.title | การลดเวลาไร้ประสิทธิภาพในกระบวนการผลิตไอศกรีมแท่ง | en_US |
dc.title.alternative | Reduction of ineffective time in ice-cream bar production process | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร | - |
Appears in Collections: | 857 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
345134.pdf | 2.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.