Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7648
Title: | การวิเคราะห์ความเสี่ยงด้านความสมบูรณ์ของกระป๋องที่มีผลต่อความปลอดภัยของผลิตภัณฑ์อาหารกระป๋อง |
Other Titles: | Risk analysis of can integrity for the safety of canned food products |
Authors: | ไพรัตน์ โสภโณดร เพ็ญวิภา เกลี้ยงสุวรรณ Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร |
Keywords: | ความปลอดภัยในผลิตภัณฑ์;อาหารกระป๋อง การประเมินความเสี่ยง |
Issue Date: | 2554 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7648 |
Appears in Collections: | 857 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
348823.pdf | 6.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.