Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7621
Title: Development of Pink Color of Squid and the Effect of Chemical Treatment on Physico-Chemical Changes of Squid during Frozen Storage
Other Titles: การเกิดสีชมพูของหมึกกล้วยและผลของการใช้สารเคมีต่อการเปลี่ยนแปลงทางเคมี-กายภาพของหมึกกล้วยระหว่างการเก็บรักษาในสภาวะแช่แข็ง
Authors: Soottawat Benjakul
Rattana Sungsri-in
Keywords: Squids Physiology;Squids;Cephalopoda
Issue Date: 2010
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2009
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7621
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
316623.pdf2.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.