Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7617
Title: | Impact of Salting on Chemical Compositions, Physicochemical and Functional Properties of Duck Egg |
Other Titles: | ผลของการดองเกลือต่อองค์ประกอบทางเคมี สมบัติทางเคมีกายภาพ และสมบัติเชิงหน้าที่ของไข่เป็ด |
Authors: | Soottawat Benjakul Thammarat Kaewmanee |
Keywords: | Food additives Analysis;Salted eggs;Salting of food;Food Analysis |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2010 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7617 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
341108.pdf | 7.12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.