Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7572
Title: | การวิเคราะห์ความเสี่ยง และการจัดการความปลอดภัยอาหารในกระบวนการผลิตปลาแมคเกอเรลในซอสมะเขือเทศบรรจุกระป๋อง |
Other Titles: | Risk analysis and food safety management in the processing of canned mackerel in tomato sauce |
Authors: | ไพรัตน์ โสภโณดร อรนุช เดชพิชัย Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร |
Keywords: | อาหาร มาตรการความปลอดภัย;ปลากระป๋อง การผลิต;ระบบวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุม |
Issue Date: | 2554 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7572 |
Appears in Collections: | 857 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
346285.pdf | 1.25 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.