Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7553
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | อรุณ สังขพงศ์ | - |
dc.contributor.author | ภาคภูมิ ยอดปรีดา | - |
dc.date.accessioned | 2011-10-05T07:23:29Z | - |
dc.date.available | 2011-10-05T07:23:29Z | - |
dc.date.issued | 2553 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7553 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (การจัดการอุตสาหกรรม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์ชุมชน สงขลา | en_US |
dc.subject | สิ่งบ่งชี้ทางภูมิศาสตร์ สงขลา | en_US |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์ชุมชน สงขลา | en_US |
dc.title | การทำระบบในการพัฒนาสินค้าท้องถิ่นเพื่อขึ้นทะเบียนสิ่งบ่งชี้ทางภูมิศาสตร์ : กรณีศึกษาน้ำตาลสดสนามชัย | en_US |
dc.title.alternative | System for development of local products for geographical indication registration case study : Sanam Chai Fresh Palm Juice | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Engineering Industrial Engineering | - |
dc.contributor.department | คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ | - |
Appears in Collections: | 228 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
346857.pdf | 5.49 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.