Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7553
Title: | การทำระบบในการพัฒนาสินค้าท้องถิ่นเพื่อขึ้นทะเบียนสิ่งบ่งชี้ทางภูมิศาสตร์ : กรณีศึกษาน้ำตาลสดสนามชัย |
Other Titles: | System for development of local products for geographical indication registration case study : Sanam Chai Fresh Palm Juice |
Authors: | อรุณ สังขพงศ์ ภาคภูมิ ยอดปรีดา Faculty of Engineering Industrial Engineering คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ |
Keywords: | ผลิตภัณฑ์ชุมชน สงขลา;สิ่งบ่งชี้ทางภูมิศาสตร์ สงขลา;ผลิตภัณฑ์ชุมชน สงขลา |
Issue Date: | 2553 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (การจัดการอุตสาหกรรม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7553 |
Appears in Collections: | 228 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
346857.pdf | 5.49 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.