Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7469
Title: | การผลิตแกงกะทิไขมันต่ำบรรจุกระป๋อง |
Other Titles: | Canning of reduced fat coconut milk-based curry |
Authors: | เสาวคนธ์ วัฒนจันทร์ ปิยะรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล วรพงษ์ อัศวเกศมณี พลรัตน์ ขวัญรอด Institute of Research and Development for Health of Southern, Thailand สถาบันวิจัยและพัฒนาสุขภาพภาคใต้ |
Keywords: | กะทิไขมันต่ำ;กะทิบรรจุกระป๋อง |
Issue Date: | 21-Jul-2011 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7469 |
Appears in Collections: | 006 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
4 Abstract.pdf | 70.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.