Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7467
Title: | การใช้พืชที่บริโภคได้เพื่อป้องกันการเกิดสีคล้ำ และกลิ่นรสที่ผิดปกติในน้ำปลา |
Authors: | จักรี ทองเรือง สุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร Institute of Research and Development for Health of Southern, Thailand สถาบันวิจัยและพัฒนาสุขภาพภาคใต้ |
Keywords: | การเกิดสีคล้ำ และกลิ่นรสที่ผิดปกติในน้ำปลา |
Issue Date: | 21-Jul-2011 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7467 |
Appears in Collections: | 006 Research |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.