Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7364
Title: | Composition and effect of heating conditions on lipid oxidation of meat from different chicken breeds |
Other Titles: | องค์ประกอบและผลของสภาวะในการให้ความร้อนต่อการเกิดออกซิเดชันของไขมันของเนื้อจากไก่ต่างพันธุ์ |
Authors: | Saowakon Wattanachant Jutaporn Liwa Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Meat Quality;Antioxidants;Lipids Oxidation |
Issue Date: | 2009 |
Description: | Thesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2009 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7364 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
312902.pdf | 8.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License