Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7288
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | เสาวคนธ์ วัฒนจันทร์ | - |
dc.contributor.author | พธิญดา แก้วสวี | - |
dc.date.accessioned | 2011-05-11T03:52:07Z | - |
dc.date.available | 2011-05-11T03:52:07Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7288 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | สารทดแทนไขมัน | en_US |
dc.subject | เครื่องแกง | en_US |
dc.subject | กะทิ | en_US |
dc.title | การใช้สารทดแทนไขมันในน้ำแกงกะทิไขมันต่ำ | en_US |
dc.title.alternative | Used of fat replacer in reduced fat coconut milk-based curry | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
316222.pdf | 1.47 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License