Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7288
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorเสาวคนธ์ วัฒนจันทร์-
dc.contributor.authorพธิญดา แก้วสวี-
dc.date.accessioned2011-05-11T03:52:07Z-
dc.date.available2011-05-11T03:52:07Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7288-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552en_US
dc.language.isothen_US
dc.subjectสารทดแทนไขมันen_US
dc.subjectเครื่องแกงen_US
dc.subjectกะทิen_US
dc.titleการใช้สารทดแทนไขมันในน้ำแกงกะทิไขมันต่ำen_US
dc.title.alternativeUsed of fat replacer in reduced fat coconut milk-based curryen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
316222.pdf1.47 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons