Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7288
Title: | การใช้สารทดแทนไขมันในน้ำแกงกะทิไขมันต่ำ |
Other Titles: | Used of fat replacer in reduced fat coconut milk-based curry |
Authors: | เสาวคนธ์ วัฒนจันทร์ พธิญดา แก้วสวี |
Keywords: | สารทดแทนไขมัน;เครื่องแกง;กะทิ |
Issue Date: | 2552 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7288 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
316222.pdf | 1.47 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License