Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7288
Title: การใช้สารทดแทนไขมันในน้ำแกงกะทิไขมันต่ำ
Other Titles: Used of fat replacer in reduced fat coconut milk-based curry
Authors: เสาวคนธ์ วัฒนจันทร์
พธิญดา แก้วสวี
Keywords: สารทดแทนไขมัน;เครื่องแกง;กะทิ
Issue Date: 2552
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7288
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
316222.pdf1.47 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons