Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7254
Title: ปัจจัยบางประการที่มีผลต่อคุณภาพน้ำมันทอดไก่
Other Titles: Some factors affecting on the quality of chicken fried oil
Authors: วรพงษ์ อัศวเกศมณี
สุนิสา วิชาชูเชิด
Keywords: น้ำมันและไขมัน คุณภาพ;การทอดอาหาร;การเปลี่ยนโครงสร้างทางเคมี
Issue Date: 2553
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7254
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
324495.pdf2.18 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons