Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7254
Title: | ปัจจัยบางประการที่มีผลต่อคุณภาพน้ำมันทอดไก่ |
Other Titles: | Some factors affecting on the quality of chicken fried oil |
Authors: | วรพงษ์ อัศวเกศมณี สุนิสา วิชาชูเชิด |
Keywords: | น้ำมันและไขมัน คุณภาพ;การทอดอาหาร;การเปลี่ยนโครงสร้างทางเคมี |
Issue Date: | 2553 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7254 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
324495.pdf | 2.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License