Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7239
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | สุภวรรณ ฏิระวณิชย์กุล | - |
dc.contributor.author | เกียรติฉัตร์ แกว่นกสิกรรม | - |
dc.date.accessioned | 2011-04-27T04:13:08Z | - |
dc.date.available | 2011-04-27T04:13:08Z | - |
dc.date.issued | 2553 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7239 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วศ.ม (วิศวกรรมเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | กุ้ง การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | กุ้งแห้ง การบรรจุหีบห่อ | en_US |
dc.subject | กุ้งแห้ง คุณภาพ | en_US |
dc.title | ปัจจัยของเทคนิคการอบแห้งและเทคโนโลยีการบรรจุภัณฑ์ต่อคุณภาพของกุ้งแห้งสายพันธุ์ Penaeus spp. | en_US |
dc.title.alternative | Effect of drying technique and packaging technology on qualities of dried penaeus spp, shrimp | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Engineering Chemical Engineering | - |
dc.contributor.department | คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมเคมี | - |
Appears in Collections: | 230 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
320024.pdf | 2.65 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License