Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7134
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorธันวดี เตชะภัททวรกุล-
dc.contributor.authorรัชนีกร หมวดพล-
dc.date.accessioned2011-03-09T03:55:37Z-
dc.date.available2011-03-09T03:55:37Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7134-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(การจัดการสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552en_US
dc.language.isothen_US
dc.subjectเอทานอล การผลิตen_US
dc.subjectน้ำอัดลมen_US
dc.subjectยีสต์en_US
dc.titleการผลิตเอทานอลจากน้ำอัดลมหมดอายุโดยยีสต์ Saccharomyces cerevisiaeen_US
dc.title.alternativeEthanol production from expired carbonated soft drink using saccharomyces cerevisiaeen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Environmental Management (Environmental Management)-
dc.contributor.departmentคณะการจัดการสิ่งแวดล้อม สาขาวิชาการจัดการสิ่งแวดล้อม-
Appears in Collections:820 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
312322.pdf1.78 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons