Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7089
Title: | ผลของการใช้น้ำมันทอดซ้ำต่อคุณภาพของน้ำมันทอดและผลิตภัณฑ์อาหารทอด : กรณีศึกษาในไก่ทอดและปาท่องโก๋ |
Other Titles: | Effect of repeated frying oil the quality of fried oil and fried food : study case of fried chicken and chinese doughnut |
Authors: | เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล วรพงษ์ อัศวเกศมณี Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | เคมีวิเคราะห์ เชิงคุณภาพ;น้ำมันพืช;ปฏิกิริยาเคมี |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7089 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
308584.pdf | 13.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License