Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7089
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล-
dc.contributor.authorวรพงษ์ อัศวเกศมณี-
dc.date.accessioned2011-02-28T06:52:27Z-
dc.date.available2011-02-28T06:52:27Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7089-
dc.description.sponsorshipสถาบันวิจัยและพัฒนาสุขภาพภาคใต้en_US
dc.description.sponsorshipสำนักงานกองทุนสนับสนุนการวิจัย-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectเคมีวิเคราะห์ เชิงคุณภาพen_US
dc.subjectน้ำมันพืชen_US
dc.subjectปฏิกิริยาเคมีen_US
dc.titleผลของการใช้น้ำมันทอดซ้ำต่อคุณภาพของน้ำมันทอดและผลิตภัณฑ์อาหารทอด : กรณีศึกษาในไก่ทอดและปาท่องโก๋en_US
dc.title.alternativeEffect of repeated frying oil the quality of fried oil and fried food : study case of fried chicken and chinese doughnuten_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
308584.pdf13.01 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons