Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7089
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล | - |
dc.contributor.author | วรพงษ์ อัศวเกศมณี | - |
dc.date.accessioned | 2011-02-28T06:52:27Z | - |
dc.date.available | 2011-02-28T06:52:27Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7089 | - |
dc.description.sponsorship | สถาบันวิจัยและพัฒนาสุขภาพภาคใต้ | en_US |
dc.description.sponsorship | สำนักงานกองทุนสนับสนุนการวิจัย | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | เคมีวิเคราะห์ เชิงคุณภาพ | en_US |
dc.subject | น้ำมันพืช | en_US |
dc.subject | ปฏิกิริยาเคมี | en_US |
dc.title | ผลของการใช้น้ำมันทอดซ้ำต่อคุณภาพของน้ำมันทอดและผลิตภัณฑ์อาหารทอด : กรณีศึกษาในไก่ทอดและปาท่องโก๋ | en_US |
dc.title.alternative | Effect of repeated frying oil the quality of fried oil and fried food : study case of fried chicken and chinese doughnut | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
308584.pdf | 13.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License