Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7083
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ขวัญจิตร สันติประชา | - |
dc.contributor.author | จตุพร วิจิตรจินดา | - |
dc.date.accessioned | 2011-02-28T04:07:55Z | - |
dc.date.available | 2011-02-28T04:07:55Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7083 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (พืชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | มันแกว เมล็ดพันธุ์ | en_US |
dc.subject | เมล็ดพันธุ์ การสุก | en_US |
dc.title | การพัฒนาและการสุกแก่ของเมล็ดพันธุ์และตำแหน่งช่อดอกต่อคุณภาพเมล็ดพันธุ์มันแกว [Pachyrrhizus erosus (L.) Urb.] | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Natural Resources (Plant Science) | - |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพืชศาสตร์ | - |
Appears in Collections: | 510 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
314241.pdf | 10.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License