Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7038
Title: | ผลสัมฤทธิ์ของการบริหารจัดการความปลอดภัยในอุตสาหกรรมปลาหมึกแช่เยือกแข็ง |
Other Titles: | Performance of food safety management system in frozen squid industry |
Authors: | ไพรัตน์ โสภโณดร อิศวรี ทุมรัตน์ Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร |
Keywords: | ปลาหมึกแช่แข็ง มาตรการความปลอดภัย;อุตสาหกรรมอาหารแช่แข็ง การควบคุมคุณภาพ |
Issue Date: | 2552 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7038 |
Appears in Collections: | 857 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
314243.pdf | 10.26 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License