Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7033
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ปิยะรัตน์ บุญแสวง | - |
dc.contributor.author | กาญจนา โสหุรัตน์ | - |
dc.date.accessioned | 2011-02-22T08:52:26Z | - |
dc.date.available | 2011-02-22T08:52:26Z | - |
dc.date.issued | 2553 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7033 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553 | en_US |
dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | น้ำเสีย การบำบัด วิธีทางชีวภาพ | en_US |
dc.subject | น้ำหมักชีวภาพ การผลิต | en_US |
dc.title | การผลิตน้ำสกัดชีวภาพจากน้ำต้มกุ้งโดยใช้หัวเชื้ออีเอ็มเพื่อใช้ในระบบบำบัดน้ำเสียของโรงงานอาหารทะเลแช่เยือกแข็ง | en_US |
dc.title.alternative | Production of bio-extracts using effective microorganisms from shrimp-cooking water for wastewater treatment system of frozen seafood industry | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Environmental Management (Environmental Management) | - |
dc.contributor.department | คณะการจัดการสิ่งแวดล้อม สาขาวิชาการจัดการสิ่งแวดล้อม | - |
Appears in Collections: | 820 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
316170.pdf | 3.15 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License