Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7033
Title: | การผลิตน้ำสกัดชีวภาพจากน้ำต้มกุ้งโดยใช้หัวเชื้ออีเอ็มเพื่อใช้ในระบบบำบัดน้ำเสียของโรงงานอาหารทะเลแช่เยือกแข็ง |
Other Titles: | Production of bio-extracts using effective microorganisms from shrimp-cooking water for wastewater treatment system of frozen seafood industry |
Authors: | ปิยะรัตน์ บุญแสวง กาญจนา โสหุรัตน์ Faculty of Environmental Management (Environmental Management) คณะการจัดการสิ่งแวดล้อม สาขาวิชาการจัดการสิ่งแวดล้อม |
Keywords: | น้ำเสีย การบำบัด วิธีทางชีวภาพ;น้ำหมักชีวภาพ การผลิต |
Issue Date: | 2553 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7033 |
Appears in Collections: | 820 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
316170.pdf | 3.15 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License