Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6983
Title: Chemical Determinations, Antimicrobial and Antioxidant Activities of Thai Wood Vinegars
Other Titles: การศึกษาคุณสมบัติทางเคมี ฤทธิ์ต้านจุลินทรีย์ และฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของน้ำส้มควันไม้ไทย
Authors: Chitchamai Ovatlarnporn
Jaruporn Rakmai
Faculty of Pharmaceutical Sciences (Pharmaceutical Technology)
คณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเทคโนโลยีเภสัชกรรม
Keywords: Plants, Useful Thailand;Alternative medicine
Issue Date: 2009
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Pharm., Pharmaceutical Sciences)--Prince of Songkla University, 2009
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6983
Appears in Collections:580 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
314011.pdf12.05 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons