Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6983
Title: | Chemical Determinations, Antimicrobial and Antioxidant Activities of Thai Wood Vinegars |
Other Titles: | การศึกษาคุณสมบัติทางเคมี ฤทธิ์ต้านจุลินทรีย์ และฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของน้ำส้มควันไม้ไทย |
Authors: | Chitchamai Ovatlarnporn Jaruporn Rakmai Faculty of Pharmaceutical Sciences (Pharmaceutical Technology) คณะเภสัชศาสตร์ ภาควิชาเทคโนโลยีเภสัชกรรม |
Keywords: | Plants, Useful Thailand;Alternative medicine |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Pharm., Pharmaceutical Sciences)--Prince of Songkla University, 2009 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6983 |
Appears in Collections: | 580 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
314011.pdf | 12.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License