Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6970
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | เอกสิทธิ์ จงเจริญรักษ์ | - |
dc.contributor.author | ขวัญใจ แซ่ลิ่ม | - |
dc.date.accessioned | 2011-01-12T02:53:17Z | - |
dc.date.available | 2011-01-12T02:53:17Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6970 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 | en_US |
dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | ฟีนอลส์ | en_US |
dc.subject | สะตอ การแปรรูป | en_US |
dc.subject | แอนติออกซิแดนท์ | en_US |
dc.title | ผลของกระบวนการแปรรูปต่อสมบัติการต้านออกซิเดชันของสะตอ | en_US |
dc.title.alternative | Antioxidant properties of stink bean as affected by various processings | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
312256.pdf | 1.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License