Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6970
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorเอกสิทธิ์ จงเจริญรักษ์-
dc.contributor.authorขวัญใจ แซ่ลิ่ม-
dc.date.accessioned2011-01-12T02:53:17Z-
dc.date.available2011-01-12T02:53:17Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6970-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552en_US
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.language.isothen_US
dc.subjectฟีนอลส์en_US
dc.subjectสะตอ การแปรรูปen_US
dc.subjectแอนติออกซิแดนท์en_US
dc.titleผลของกระบวนการแปรรูปต่อสมบัติการต้านออกซิเดชันของสะตอen_US
dc.title.alternativeAntioxidant properties of stink bean as affected by various processingsen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
312256.pdf1.74 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons