Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6970
Title: | ผลของกระบวนการแปรรูปต่อสมบัติการต้านออกซิเดชันของสะตอ |
Other Titles: | Antioxidant properties of stink bean as affected by various processings |
Authors: | เอกสิทธิ์ จงเจริญรักษ์ ขวัญใจ แซ่ลิ่ม |
Keywords: | ฟีนอลส์;สะตอ การแปรรูป;แอนติออกซิแดนท์ |
Issue Date: | 2552 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6970 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
312256.pdf | 1.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License