Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6970
Title: ผลของกระบวนการแปรรูปต่อสมบัติการต้านออกซิเดชันของสะตอ
Other Titles: Antioxidant properties of stink bean as affected by various processings
Authors: เอกสิทธิ์ จงเจริญรักษ์
ขวัญใจ แซ่ลิ่ม
Keywords: ฟีนอลส์;สะตอ การแปรรูป;แอนติออกซิแดนท์
Issue Date: 2552
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6970
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
312256.pdf1.74 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons