Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6944
Title: การผลิตสารยับยั้งของแบคทีเรีย Lactobacillus ที่แยกได้จากอาหารหมักพื้นบ้านของไทย
Other Titles: 
Authors: 
ศศิธร บัวเกตุ
จุลชีววิทยา
Keywords: แล็กโตบาซิลลัส วิจัย;จุลินทรีย์ วิจัย
Issue Date: 2548
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตหาดใหญ่
Description: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต (จุลชีววิทยา)
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6944
Appears in Collections:326 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
261468_ti.pdf57.11 kBAdobe PDFView/Open
261468_con.pdf109.61 kBAdobe PDFView/Open
261468_ch4.pdf84.4 kBAdobe PDFView/Open
261468_ch3.pdf426.33 kBAdobe PDFView/Open
261468_ch2.pdf180.78 kBAdobe PDFView/Open
261468_ch1.pdf249.39 kBAdobe PDFView/Open
261468_bibli.pdf161.34 kBAdobe PDFView/Open
261468_app.pdf202.41 kBAdobe PDFView/Open
261468_ab.pdf82.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.