Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6944
Title: | การผลิตสารยับยั้งของแบคทีเรีย Lactobacillus ที่แยกได้จากอาหารหมักพื้นบ้านของไทย |
Other Titles: | |
Authors: | ศศิธร บัวเกตุ จุลชีววิทยา |
Keywords: | แล็กโตบาซิลลัส วิจัย;จุลินทรีย์ วิจัย |
Issue Date: | 2548 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตหาดใหญ่ |
Description: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต (จุลชีววิทยา) |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6944 |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
261468_ti.pdf | 57.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261468_con.pdf | 109.61 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261468_ch4.pdf | 84.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261468_ch3.pdf | 426.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261468_ch2.pdf | 180.78 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261468_ch1.pdf | 249.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261468_bibli.pdf | 161.34 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261468_app.pdf | 202.41 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261468_ab.pdf | 82.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.