Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6259
Title: | การแปรรูปและการใช้ประโยชน์ของผลิตภัณฑ์ขิงผงที่มีกิจกรรมของเอนไซม์โปรติเอส |
Other Titles: | |
Authors: | นันทพร สุขกระจ่าง เทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | เอนไซม์โปรติเอส การใช้ประโยชน์ วิจัย;ขิง วิจัย;ผลิตภัณฑ์ขิงผง วิจัย |
Issue Date: | 2548 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตหาดใหญ่ |
Description: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต (เทคโนโลยีอาหาร) |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6259 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
261896_ti.pdf | 33.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261896_con.pdf | 105.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261896_ch4.pdf | 75.21 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261896_ch3.pdf | 408.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261896_ch2.pdf | 147.89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261896_ch1.pdf | 485.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261896_bibli.pdf | 115.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261896_app.pdf | 238.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261896_ab.pdf | 96.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.