Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6259
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | en_US | |
dc.contributor.author | นันทพร สุขกระจ่าง | en_US |
dc.date | 2548 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-12-07T08:53:12Z | - |
dc.date.available | 2010-12-07T08:53:12Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6259 | - |
dc.description | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต (เทคโนโลยีอาหาร) | en_US |
dc.format | en_US | |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตหาดใหญ่ | en_US |
dc.subject | เอนไซม์โปรติเอส การใช้ประโยชน์ วิจัย | en_US |
dc.subject | ขิง วิจัย | en_US |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์ขิงผง วิจัย | en_US |
dc.title | การแปรรูปและการใช้ประโยชน์ของผลิตภัณฑ์ขิงผงที่มีกิจกรรมของเอนไซม์โปรติเอส | en_US |
dc.title.alternative | en_US | |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | เทคโนโลยีอาหาร | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
261896_ti.pdf | 33.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261896_con.pdf | 105.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261896_ch4.pdf | 75.21 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261896_ch3.pdf | 408.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261896_ch2.pdf | 147.89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261896_ch1.pdf | 485.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261896_bibli.pdf | 115.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261896_app.pdf | 238.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
261896_ab.pdf | 96.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.