Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6258
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorกนกอร อินทราพิเชษฐen_US
dc.contributor.authorบุปผา แซ่จั่งen_US
dc.date2537en_US
dc.date.accessioned2010-12-07T08:53:11Z-
dc.date.available2010-12-07T08:53:11Z-
dc.date.issued2537en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6258-
dc.descriptionวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectเนื้อสุกรen_US
dc.subjectเนื้อสุกร การปรุงอาหารen_US
dc.titleผลของสารเชื่อม เกลือ ฟอสเฟต และเวลาผสมต่อคุณภาพของเนื้อหมูคืนรูปen_US
dc.title.alternativeEffects of Binders, Salt Phosphate and Mixing Time on Qualities of Restructures Porken_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentเทคโนโลยีอาหารen_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
Vitae.pdf12.05 kBAdobe PDFView/Open
References.pdf175.99 kBAdobe PDFView/Open
Cover.pdf27.54 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdf92.53 kBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdf70.12 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4_73-112_.pdf908.6 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4_33-72_.pdf883.77 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4_113-151_.pdf926.65 kBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdf138.99 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdf490.79 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdf50.71 kBAdobe PDFView/Open
Appendix_210-251_.pdf311.18 kBAdobe PDFView/Open
Appendix_167-209_.pdf348.24 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgments.pdf23.42 kBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdf110.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.