Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6087
Title: | การคัดเลือกเชื้อ Aspergillus oryzae สายพันธุ์ที่สร้างเอนไซม์ทนเกลือเพื่อใช้ในอุตสาหกรรมน้ำปลา |
Other Titles: | Selection of aspergillus oryzae producing salt-tolerant enzymes for fish sauce industry |
Authors: | ปรียานุช บวรเรืองโรจน์ อาคม หวานนุ่น Faculty of Science (Microbiology) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา |
Keywords: | เชื้อรา การคัดเลือก;เอนไซม์โปรติเอส |
Issue Date: | 2552 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6087 |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
322465.pdf | 1.21 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License