Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6064
Title: Chemical constituents from the fruits of garcinia scortechinii and garcinia hanburyi
Other Titles: องค์ประกอบทางเคมีจากผล Garcinia scortechinii และ Garchinia hanburyi
Authors: Vatcharin Rukachaisirikul
Yaowapa Sukpondma
Faculty of Science (Chemistry)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
Keywords: Garcinia scortechinii Extraction;Garcinia hanburyi Extraction
Issue Date: 2005
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Doctor of Philosophy (Organic Chemistry)
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6064
Appears in Collections:324 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
261713_ti.pdf25.25 kBAdobe PDFView/Open
261713_con.pdf87.78 kBAdobe PDFView/Open
261713_ch3.pdf33.38 MBAdobe PDFView/Open
261713_ch2.pdf600.41 kBAdobe PDFView/Open
261713_ch1.pdf301.04 kBAdobe PDFView/Open
261713_bibli.pdf87.5 kBAdobe PDFView/Open
261713_ab.pdf92.26 kBAdobe PDFView/Open
261713_doc.pdf323 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons