Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5985
Title: ผลของน้ำหมักขีวภาพในการลดจำนวน Salmonella ในผักสด
Other Titles: Effect of fermented plant beverage on reduction of salmonella on vegetables
Authors: วิลาวัณย์ เจริญจิระตระกูล
นวรัตน์ รัตนดิลก ณ ภูเก็ต
Faculty of Science (Microbiology)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
Keywords: ซาลโมเนลลา;แบคทีเรียแกรมลบ การควบคุม;น้ำหมักชีวภาพ
Issue Date: 2552
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5985
Appears in Collections:326 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
322213.pdf1.98 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons