Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5985
Title: | ผลของน้ำหมักขีวภาพในการลดจำนวน Salmonella ในผักสด |
Other Titles: | Effect of fermented plant beverage on reduction of salmonella on vegetables |
Authors: | วิลาวัณย์ เจริญจิระตระกูล นวรัตน์ รัตนดิลก ณ ภูเก็ต Faculty of Science (Microbiology) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา |
Keywords: | ซาลโมเนลลา;แบคทีเรียแกรมลบ การควบคุม;น้ำหมักชีวภาพ |
Issue Date: | 2552 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5985 |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
322213.pdf | 1.98 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License