Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5969
Title: | สมบัติและกิจกรรมการต้านอนุมูลอิสระของสารสกัดหยาบจากขิงที่สกัดด้วยคาร์บอนไดออกไซด์เหนือวิกฤตและการประยุกต์ใช้สารสกัดในไอศกรีม |
Other Titles: | Properties and antioxidant activities of crude extract from ginger (zingiber officinale roscoe) extracted with supercritical carbon dioxide and its application in ice cream |
Authors: | อัญชลี ศิริโชติ ชัยรัตน์ พึ่งเพียร |
Keywords: | สารสกัดจากพืช;ขิง การใช้ประโยชน์;ไอศกรีม การผลิต |
Issue Date: | 2552 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5969 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
322077.pdf | 4.77 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License