Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5959
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | เบญจมาส เชียรศิลป์ | - |
dc.contributor.author | ศิริลออ ราชบุตร | - |
dc.date.accessioned | 2010-11-22T08:39:51Z | - |
dc.date.available | 2010-11-22T08:39:51Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5959 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 | en_US |
dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | แล็กโตบาซิลลัส | en_US |
dc.subject | แบคทีเรียแล็กติก | en_US |
dc.subject | คีเฟอรัน การผลิต | en_US |
dc.title | การผลิตคีเฟอรันจากหางนมโดยเชื้อผสมของ Lactobacillus kefiranofaciens JCM 6985 และยีสต์ | en_US |
dc.title.alternative | Kefiran production from skim milk by mixed cultures of lactobacillus kefiranofaciens jcm 6985 and yeasts | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม | - |
Appears in Collections: | 853 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
322004.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License