Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5958
Title: คุณค่าทางอาหารและกลิ่นรสของเต้าหู้ยี้ที่หมักแบบธรรมชาติ
Other Titles: Nutrition and flavor of natural fermented soybean curd (sufu)
Authors: ประเสริฐ สันตินานาเลิศ
นันทิยา พาหุมันโต
Faculty of Science (Microbiology)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
Keywords: จุลินทรีย์ในอาหาร;จุลินทรีย์;เต้าหู้ยี้
Issue Date: 2552
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5958
Appears in Collections:326 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
322129.pdf1.71 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons