Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5958
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ประเสริฐ สันตินานาเลิศ | - |
dc.contributor.author | นันทิยา พาหุมันโต | - |
dc.date.accessioned | 2010-11-22T08:22:12Z | - |
dc.date.available | 2010-11-22T08:22:12Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5958 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 | en_US |
dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | จุลินทรีย์ในอาหาร | en_US |
dc.subject | จุลินทรีย์ | en_US |
dc.subject | เต้าหู้ยี้ | en_US |
dc.title | คุณค่าทางอาหารและกลิ่นรสของเต้าหู้ยี้ที่หมักแบบธรรมชาติ | en_US |
dc.title.alternative | Nutrition and flavor of natural fermented soybean curd (sufu) | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Science (Microbiology) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา | - |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
322129.pdf | 1.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License