Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5892
Title: | ผลของการปฎิบัติระหว่างการเก็บเกี่ยวและหลังการเก็บเกี่ยวน้ำตาลโตนดสด |
Other Titles: | Effects of harvesting and postharvesting treatments of palm sap (borassus flabellifer linn.) on the quality of palm sugar concentrate |
Authors: | มุทิตา มีนุ่น มนสุวีร์ ไพชำนาญ |
Keywords: | น้ำตาลโตนด การเก็บและรักษา;น้ำตาลโตนด การแปรรูป;น้ำตาลโตนด คุณภาพ |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5892 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
306652.pdf | 1.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License