Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5892
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorมุทิตา มีนุ่น-
dc.contributor.authorมนสุวีร์ ไพชำนาญ-
dc.date.accessioned2010-09-09T06:55:29Z-
dc.date.available2010-09-09T06:55:29Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5892-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectน้ำตาลโตนด การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectน้ำตาลโตนด การแปรรูปen_US
dc.subjectน้ำตาลโตนด คุณภาพen_US
dc.titleผลของการปฎิบัติระหว่างการเก็บเกี่ยวและหลังการเก็บเกี่ยวน้ำตาลโตนดสดen_US
dc.title.alternativeEffects of harvesting and postharvesting treatments of palm sap (borassus flabellifer linn.) on the quality of palm sugar concentrateen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
306652.pdf1.67 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons