Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5892
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | มุทิตา มีนุ่น | - |
dc.contributor.author | มนสุวีร์ ไพชำนาญ | - |
dc.date.accessioned | 2010-09-09T06:55:29Z | - |
dc.date.available | 2010-09-09T06:55:29Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5892 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | น้ำตาลโตนด การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | น้ำตาลโตนด การแปรรูป | en_US |
dc.subject | น้ำตาลโตนด คุณภาพ | en_US |
dc.title | ผลของการปฎิบัติระหว่างการเก็บเกี่ยวและหลังการเก็บเกี่ยวน้ำตาลโตนดสด | en_US |
dc.title.alternative | Effects of harvesting and postharvesting treatments of palm sap (borassus flabellifer linn.) on the quality of palm sugar concentrate | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
306652.pdf | 1.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License