Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5864
Title: | Characterization and use of proteinase from pyloric caeca of bigeye snapper (Priacanthus macracanthus) for production of gelatin hydrolysate with antioxidative activity |
Other Titles: | การจำแนกลักษณะและการประยุกต์ใช้เอนไซม์โปรตีเนสจากไส้ติ่งปลาตาหวาน (Priacanthus macracanthus) สำหรับการผลิตเจลาตินไฮโดรไลเสตที่มีกิจกรรมต้านออกซิเดชัน |
Authors: | Soottawat Benjakul Phanipa Phanturat |
Keywords: | Proteins Purification;Protinases;Priacanthus macracanthus;Gelatin |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2009 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5864 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
311755.pdf | 1.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License