Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5838
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วันวิศาข์ งามผ่องใส | - |
dc.contributor.author | ปิ่น จันจุฬา | - |
dc.contributor.author | อภิชาติ หล่อเพชร | - |
dc.date.accessioned | 2010-08-30T09:21:11Z | - |
dc.date.available | 2010-08-30T09:21:11Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5838 | - |
dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | แพะ อาหาร | en_US |
dc.subject | สาคู | en_US |
dc.title | ผลของระดับเยื่อในลำต้นสาคูในอาหารข้นต่อการใช้ประโยชน์ของโภชนะนิเวศวิทยาในกระเพาะรูเมนและสมรรถภาพการผลิตของแพะพื้นเมืองไทยเพศผู้ | en_US |
dc.title.alternative | Effects of levels of sago palm pith concentrate on nutrient utillization, rumen ecology and productive performance of Thai native male goat | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Natural Resources (Animal science) | - |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์ | - |
Appears in Collections: | 515 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
313417.pdf | 20.94 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License