Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5601
Title: ผลของปริมาณอะมิโลสและสภาวะการผลิตต่อสมบัติเชิงหน้าที่ของสตาร์ชข้าวพรีเจลาติไนซ์
Other Titles: Effect of amilose content and processing conditions on functional properties of pregelatenized rices starches
Authors: ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล
คืนจันทร์ ณ นคร
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: สตาร์ช;ข้าว
Issue Date: 2552
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร)--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5601
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
313155.pdf2.06 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons