Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5601
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล-
dc.contributor.authorคืนจันทร์ ณ นคร-
dc.date.accessioned2010-08-24T04:13:57Z-
dc.date.available2010-08-24T04:13:57Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5601-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร)--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectสตาร์ชen_US
dc.subjectข้าวen_US
dc.titleผลของปริมาณอะมิโลสและสภาวะการผลิตต่อสมบัติเชิงหน้าที่ของสตาร์ชข้าวพรีเจลาติไนซ์en_US
dc.title.alternativeEffect of amilose content and processing conditions on functional properties of pregelatenized rices starchesen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
313155.pdf2.06 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons