Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5601
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล | - |
dc.contributor.author | คืนจันทร์ ณ นคร | - |
dc.date.accessioned | 2010-08-24T04:13:57Z | - |
dc.date.available | 2010-08-24T04:13:57Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5601 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร)--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | สตาร์ช | en_US |
dc.subject | ข้าว | en_US |
dc.title | ผลของปริมาณอะมิโลสและสภาวะการผลิตต่อสมบัติเชิงหน้าที่ของสตาร์ชข้าวพรีเจลาติไนซ์ | en_US |
dc.title.alternative | Effect of amilose content and processing conditions on functional properties of pregelatenized rices starches | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
313155.pdf | 2.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License